وارنیش چیست

وارنیش چیست؟

وارنیش چیست؟ وارنیش چه کاربردهایی دارد؟ انواع مدل های وارنیش کدامند؟ تفاوت وارنیش ها در چیسیت؟ قیمت وارنیش چقدر است؟ ویژگی های وارنیش چیست؟ در صورتی که شما نیز در حوزه دکوراسیون داخلی و خارجی ساختمان کار می کنید به طور قطع نام وارنیش را شنیده اید. ما می خواهیم در این مقاله به طور کامل شما را با وارنیش آشنا کنیم تا بتوانید یک انتخاب مناسب و مقرون به صرفه ای را تجربه نمایید. اگر می خواهید وارنیش را بشناسید پس با ما همراه باشید.

وارنیش چیست؟

در پاسخ به این سوال که وارنیش چیست می توان گفت، یکی از پوشش هایی که بر روی انواع سطوح استفاده می شود وارنیش می باشد. یکی از کارهایی که بیشترین استفاده را از وارنیش می برد صنعت چوب و نجاری می باشد. شما می توانید از وارنیش که یک پوشش بسیار قوی می باشد برای افزایش عمر سازه های چوبی استفاده کنید. برای این کار تنها کافی است سطح سازه های چوبی خود را با وارنیش پوشش دهید.

خوب است بدانید که علم ثابت کرده زمانی که چوب با یک ماده دیگر پوشش داده شود سالیان سال می تواند دوام پیدا کند و شما بیشترین استفاده را از آن خواهید داشت. در صورتی که شما نیز کسب و کارتان با نقاشی و چوب باشد قطعا نام وارنیش را شنیده اید. وارنیش در واقع یک نام یا اصطلاح کلی می باشد که هر گونه لایه محافظی را شامل می شود. این لایه می تواند لاک، مایعات و حتی انواع واکس های باشد. که در ادامه شما را با انواع واکس ها بیشتر آشنا می کنیم. اما کلیت وارنیش به این صورت است که جذب چوب نمی شود.

آشنایی با ویژگی های وارنیش

  • وارنیش ها به سطح چوب جذب نمی شوند حتی اگر جذب شوند بسیار سطحی می باشد.
  • وارنیش ها به صورت معمول شفاف و بی رنگ می باشند.
  • پس از استفاده از برخی وارنیش ها شما می توانید همچنان سطح چوب و نقوش چوب را مشاهده نمایید.
  • وارنیش ها در مدل های مات، براق و خیلی براق در بازار موجود می باشند.
  • وارنیش ها می توانند یک لایه سخت، شفاف و به طور کلی به عنوان یک محافظ بر روی سطح چوب عمل کنند.

آشنایی با کاربردهای وارنیش در صنعت چوب

قبل از اینکه اقدام به خرید وارنیش کنید باید بدانید جایگاه وارنیش در صنایع مختلف مثلا صنعت چوب کجاست؟ وارنیش در صنایع زیادی مانند ساختمان سازی استفاده می شود. اما بیشترین و پرکاربردترین مورد مربوط به صنعت چوب می باشد. بنابراین اگر در صنعت چوب فعالیت دارید استفاده از وارنیش برای سازه های چوبی شما ضروری می باشد. این امر می تواند بر طول عمر سازه های شما تاثیر مثبتی بگذارد.

در ساخت وارنیش از دو ماده اصلی روغن و رزین استفاده می شود. هر چه میزان روغن مصرف شده در وارنیش بیشتر باشد قدرت انعطاف پذیری و مقاومت ان در برابر رطوبت هم بیشتر خواهد بود. لازم به ذکر است شما می توانید با اضافه کردن یک سری مواد دیگر سطح وارنیش شده را در مقابل اشعه های uv هم مقاوم کنید. وارنیش هایی که خاصیت سخت و شکنندگی دارند را برای مبل مال های چوبی استفاده می کنند. در ادامه شما را با انواع وارنیش بیشتر آشنا می کنیم. با ما همراه باشید.

آشنایی با کاربردهای وارنیش در صنعت چوب

انواع وارنیش کدامند؟

تا به اینجای مقاله شما متوجه شدید که وارنیش چیست و چه کاربردهایی دارد در ادامه شما را با طیف گسترده وارنیش آشنا می کنیم. انتخاب وارنیش مناسب برای هر کسب و کاری، کار دشواری می باشد. اما در صورتی که انواع وارنیش و ویژگی های هر کدام را بشناسید انتخاب برای شما راحت تر می شود.

آشنایی با وارنیش آکریلیک

وارنیش های آکریلیک از نوع وارنیش های پایه آب می باشند. این مدل وارنیش به دلایل زیست محیطی و سلامتی بسیار محبوب می باشد.

آشنایی با وارنیش روغنی

وارنیش ‌های روغنی را می ‌توان یکی از متداول‌ ترین نوع وارنیش شناخت که شامل وارنیش ‌های پولیش، وارنیش پارکت و وارنیش ‌های مبلمان نیز می باشد.

آشنایی با وارنیش الکلی

این وارنیش‌ ها از طریق تبخیر جلای خود که معمولاً الکل یا تربانتین است سخت می‌ شود. وارنیش ‌های ماستیک، لاک الکل و دامار از نوع وارنیش‌ های الکلی می باشند. این وارنیش فوق ‌العاده شفاف می باشد و به سرعت هم خشک می‌ شود.

آشنایی با وارنیش صمغی مصنوعی

این وارنیش‌ ها دارای خواص مشابه با صمغ ‌های طبیعی دارند. اما سرعت خشک شدن این مدل وارنیش بسیار کند است. از صمغ‌ های مصنوعی که در ساخت وارنیش استفاده می شود، می‌ توان صمغ ‌های استر، صمغ ‌های فنولیک و صمغ ‌های الکید را نام برد.

آشنایی با وارنیش سخت

این مدل وارنیش برای قسمت ‌های داخلی ساختمان مورد استفاده قرار می گیرد. این وارنیش بدون درخشندگی خشک می ‌شود. خشک شدن این وارنیش‌ ها حدود دوازده ساعت طول می‌ کشد. از این وارنیش‌ ها می ‌توان برای پوشش آخر مبلمان استفاده کرد. در صورتی که از این وارنیش بر روی مبلمان استفاده شود شما شاهد پوششی نرم و جالب، بدون نیاز به مالش و پولیش خواهید بود. از نمونه این وارنیش ها می توان به نیم پلی استر یا تمام پلی استر اشاره کرد.

آشنایی با وارنیش پولیش

جالب است بدانید که این وارنیش از صمغ ‌های سخت مانند صمغ کنگو و مقدار کمی روغن جلا درست شده است. این مدل وارنیش به کندی خشک می شود. این وارنیش شکننده است ولی می‌توان در اثر مالش با سنگ‌ های مالشی، پولیش خیلی خوبی را بر روی آن به وجود آورد.

آشنایی با وارنیش الوار

این مدل وارنیش گاهی به وارنیش دریایی هم معروف می شود. محتوای این وارنیش مقدار زیادی روغن می باشد. این امر موجب دیر خشک شدن سطح وارنیش می‌ شود. وارنیش الوار دارای درخشندگی، سختی و خاصیت ارتجاعی بسیار خوبی می باشد و در برابر آب دوام زیادی دارد.

آشنایی با وارنیش دامار

این مدل وارنیش یک وارنیش الکلی با بسیار شفاف است. این وارنیش به سرعت خشک می ‌شود. ولی از وارنیش‌ های دیگر نرم‌ تر و کم دوام تر می باشد. از این وارنیش برای رنگ کاری تابلو های هنری و نقاشی استفاده می ‌شود.

خدمات , ماشین آلات و خط تولید توجیهی و انحصاری کیان صنعت :

اجرا و بهینه سازی توسط آژانس خلاقیت ای نگاه
با ما در واتساپ در ارتباط باشید