مقاله در مورد چوب

تولید و کارآفرینی با ضایعات چوب برای مبتدیان

راهنمای کامل سرمایه گذاری در صنعت چوب برای مبتدیان

تولید و کارآفرینی با ضایعات چوب : آیا به تازگی به فکر راه اندازی خط تولید صنایع چوبی افتاده اید؟ آیا می ‌خواهید یک کارگاه نجاری و یا یک کارخانه بزرگی جهت تولید محصولات چوبی را بیندازید؟ آیا در خصوص سرمایه گذاری در صنعت چوب و کسب درآمد در صنایع چوب می ‌خواهید اطلاعاتی جامعی دریافت کنید؟ پس قطع به یقین این پست می ‌تواند پاسخگوی سوالات شما باشد. اکنون جهت کسب اطلاعات و آشنایی صفر تا صد سرمایه گذاری در صنعت چوب برای شمایی که تازه قصد ورود به این صنعت را دارید؛ در ادامه همراه ما باشید تا به مهم ترین سوالات پاسخ دهیم.

هدف شما از سرمایه گذاری در صنعت چوب چیست؟

کسب درآمد در صنایع چوب قبل از شروع هر کسب و کار و سرمایه گذاری در آن، تعیین هدف و بررسی جامعه آن بسیار اهمیت دارد. سرمایه گذاری در صنعت چوب نیز از قاعده مستثنی نیست. لازم است قبل از ورود به صنایع چوب، هدف اصلی و جامعه آن به خوبی تحلیل کرد.

علاوه بر این باید به این موضوع که آیا محصول من نیاز بازار خواهد بود، نیز با دقت بررسی شود. ممکن است شما برای راه اندازی خط تولید یک محصول چوبی، هزینه ی زیادی را خرج کرده باشید ولی به محض تولید آن، متوجه این موضوع شوید که بازار به آن نیازی نداشته و هیچ مشتری جذب آن نخواهد شد. پس در صورتی که قصد دارید برای تولید یک محصول چوبی سرمایه گذاری کنید؛ پس به این فکر کنید که آیا بعد از تولید، نیاز بازار را رفع خواهد کرد یا خیر!

کسب درآمد از چوب , تولید و کارآفرینی با ضایعات چوب

هدف ‌های سرمایه گذاری در صنعت چوب:

کسب درآمد در صنایع چوب : همانطور که در ابتدا گفته شد؛ ابتدا باید بدانیم که هدف ما از سرمایه گذاری در صنعت چوب چیست و قرار است چه محصولی را تولید کنیم و در چه سطحی آن را عرضه کنیم. آیا هدف ما راه اندازی یک کارگاه خانگی و یا نجاری است؟ و یا نه هدف بزرگتر و در سطح کارخانه ی تولید فرآورده‌ های چوبی است؟ پس محصولی که قرار است تولید کنید را همین حالا تعیین کنید. به طور مثال جواهرات چوبی، وسایل تزینی چوبی در یک کارگاه خانگی می ‌توان تولید کرد و یا میز و کمد و یا قفسه ‌ها، کابینت‌ ها و … را در کارگاه ‌های نجاری می ‌توان ساخت. ولی جهت ساخت تخته ‌های بزرگ، ام دی اف، نئوپان که مواد اولیه کابینت ‌ها، مبلمان هستند قطعا به یک کارخانه و کارگاهی بزرگی، همراه با دستگاه‌ هایی پیشرفته نیاز می ‌شود.

کارآفرینی با چوب , کسب درآمد در صنایع چوب

سرمایه گذاری برای راه اندازی خط تولید محصولات چوبی

در صورتی که قصد کارگاه خانگی کوچک و متوسطی دارید، قطعا به دستگاه ‌های رومیزی و ابزارهای دستی و یا برقی نیاز دارید. برای راه اندازی یک کارگاه نجاری قطعا به دستگاه هایی پیشرفته تر و به تبع ابزارها مجهزتر برای ساخت کابینت، مبلمان و … نیاز است. البته می ‌توان با سرمایه گذاری مناسبی کارگاه مبلمان سازی، کابینت سازی و… به طور جداگانه راه اندازی کرد و خیلی زود به درآمد مناسبی رسید. به طور مثال در ایران صنعت کابینت سازی، بسیار سودآوری است و بازارش همیشه داغ است.

سرمایه لازم برای راه اندازی کارگاه کابینت سازی، قطع به یقین بیشتر از کارگاه خانگی است. شما باید یک فضای مورد نیاز در حداقل ۵۰ الی ۷۰ متری مهیا کنید و سپس دستگاه های مختلفی مثل دستگاه برش، دستگاه نوار، لبه چسبان، پروفیل زن و … از یک شرکت معتبر خریداری کنید و چند نیروی انسانی جهت کارهای عملیاتی و طراحی کابینت ها به کار بگیرید. شاید سرمایه گذاری جهت راه اندازی یک کارگاه کابینت سازی، مبلمان سازی و … در وهله ی نسبت به راه اندازی یک کارگاه خانگی بیشتر باشد ولی قطعا در آینده ای نه چندان دور، به سود قابل توجهی خواهید رسید.

آموزش کار با چوب

سرمایه گذاری برای راه اندازی خط تولید تخته های چوبی

یکی از پرسود ترین صنایع، صنعت ساخت تخته ‌های چوبی است. از آنجایی که مصنوعات چوبی به ویژه ام دی اف مزیت بسیاری دارد و در صنایع مختلفی به ویژه صنعت کابینت سازی، ساخت سقف کاذب، دیوار جدا کننده و … راه پیدا کرده است از این رو راه اندازی خط تولید آن‌ ها قطعا به صرفه خواهد بود. درست است که هزینه خرید دستگاه های تولید ام دی اف، نئوپان و … گران می باشد. ولی قطع به یقین با فروش آن به قشر زیادی از نجاران، کابینت سازان و … به سود زیادی دست پیدا خواهید کرد.

تحقیق کار با چوب

برای راه اندازی خط تولید صنایع چوبی به چه چیزهایی نیاز است؟

ابتدا جهت راه اندازی خط تولید صنایع چوب باید هزینه ای برای خرید و یا اجاره یک محیط صنعتی کنار بگذارید. با توجه به نا به سامان بودن وضع اقتصادی ایران در حال حاضر نمی‌ توان عدد و رقمی شفاف برای اجاره و یا رهن محیط‌ های صنعتی درج کرد.

بعد از مهیا کردن یک فضای صنعتی بزرگ، باید نسبت به خرید مواد اولیه و چندین دستگاه و ماشین آلات صنعتی اقدام کنید. در اینجا ابتدا به سراغ مواد اولیه این صنعت می‌ رویم.

لیست مواد اولیه ساخت مصنوعات چوبی

  • انواع چوب ‌های جنگلی، تکه‌های چوب، تراشه‌ های رنده شده، خاک اره، شاخه ها و ضایعات چوب ها در کارگاه‌ های نجاری و …
  • مواد شیمیایی به عنوان چسب همچون، رزین، رزین فرمالدئید، پارافین، ملامین، هاردنر
  • مواد افزودنی همچون، آمونیاک، امولیگاتور و …

 

ماشین آلاتی که برای تولید ام دی اف، نئوپان و … باید خریداری شود شامل موارد زیر می ‌باشد.

  • دستگاه خشک کن
  • دستگاه خردکن
  • دستگاه فرمینگ
  • دستگاه پرس
  • سیستم الک متحرک
  • مخلوط کن
  • دستگاه چسب زن
  • دستگاه آغشته ساز
  • دستگاه خنک کننده
  • دستگاه روکش
  • دستگاه کوره

هر یک از این دستگاه ها در فرایند ساخت مصنوعات چوبی، از جمله mdf، چوب ترموود، نئوپان، کاغذ آغشته و … ضروری می باشد. در حال حاضر در صورتی که قصد راه اندازی خط تولید صنایع چوبی را دارید، شرکت کیان صنعت، یکی از بزرگترین تولید کنندگان تجهیزات صنعتی، قطعا به شما کمک خواهد کرد. در صورتی که در حال حاضر به اطلاعات بیشتری در مورد سرمایه گذاری در صنایع چوب نیاز دارید؛ پس همین حالا با ما تماس بگیرید. جهت تماس تنها کافی است با شماره های درج شده در سایت تماس حاصل فرمایید.

خدمات , ماشین آلات و خط تولید توجیهی و انحصاری کیان صنعت :

اجرا و بهینه سازی توسط آژانس خلاقیت ای نگاه
با ما در واتساپ در ارتباط باشید