راهنمای راه اندازی خط تولید ام دی اف

راهنمای راه اندازی خط تولید ام دی اف

در صورتی که قصد راه اندازی خط تولید ام دی اف را دارید؛ پس بهتر است از یک مشاور خوب مشورت بگیرید تا پیش نیاز‌های راه اندازی این کسب و کار برای شما شفاف شود. در صورتی که برای دریافت مشاوره فرد خاصی را پیدا نمی ‌کنید. ما اینجا هستیم تا در این پست به عنوان راهنمای راه اندازی خط تولید ام دی اف، مسیری که قرار است در آن بروید؛ بریتان روشن و مشخص کنیم. اکنون در ادامه همراه ما باشید تا همه چیز در مورد خط تولید ام دی اف، بدانید.

راه اندازی خط تولید ام دی اف چقدر سود دارد؟

همانطور که می‌ دانید ام دی اف، یکی از پر مصرف ترین فرآورده‌ های چوبی محسوب می شود که حتی از چوب‌ های رشته ای هم به مراتب مستحکم‌ تر می باشند. به همین دلیل در بسیاری از مصارف ساختمانی، دکوراسیون داخلی و ساخت تجهیزات از ام دی اف استفاده می ‌شود. بازار خرید و فروش ام دی اف آنچنان گرم است که هر ساله افراد زیادی قصد راه اندازی خط تولید ام دی اف را می‌کنند. به طور مثال، می ‌توان ورق های ام دی اف را به طیف وسیعی از صنایع، از جمله صنعت کابینت سازی، مبلمان سازی، ساخت میز، کمد و قفسه، ساخت کتابخانه، ساخت سقف و دیوار های کاذب و … عرضه کرد و از آن سود قابل توجهی به دست آورد.

 

فرایند راه اندازی خط تولید ام دی اف

به طور کلی برای راه اندازی خط تولید ام دی اف، به فضای کارگاهی، دستگاه ‌های مخصوص، متریال‌های مورد نیاز، چند نیرو انسانی نیاز است. برای درک بهتر فرایند راه اندازی خط تولید ام دی اف بهتر است در ادامه با روش ساخت ورق های ام دی اف آشنا شوید.

جمع آوری چوب‌ های هیزمی و تبدیل آن به الیاف چوب: اولین فرآیند ساخت ام دی اف

ام دی اف از خرده چوب های هیزمی ساخته می‌ شود. شما در اولین مرحله از ساخت ام دی اف، باید تمامی خرده چوب ها را توسط توسط خردکن به ذرات بسیار ریزی تحت عنوان الیاف تبدیل کنید. الیاف به دست آمده حدود باید بین یک سانت و نیم تا سه سانتی متر به و ضخامت آن حدودا بین سه الی پنج میلی ‌متر باشد.

توجه داشته باشید که در این مرحله تمامی تکه چوب‌ها باید در ابعاد یکسانی باشند. تایید آن الیاف ها، باید توسط یک کارشناس صورت بگیرد. در غیر این صورت باید تکه ‌های بزرگ را جدا کرد و دوباره خرد نمود. علاوه بر این، برای کسب اطمینان بیشتر، تمامی خرده چوب ها را جهت همگن سازی، درون دستگاه الک ریخته و شروع به جدا کردن تکه چوب های بزرگ و کوچک می ‌کند.

راهنمای راه اندازی خط تولید ام دی اف

تبدیل خرده چوب به الیاف: دومین مرحله تولید ام دی اف

تبدیل تکه های چوب همگن به الیاف های چوبی، از اصلی‌ترین مراحل تولید ام دی اف می باش. برای تبدیل خرده چوب به الیاف، باید آن را در یک دستگاه چند کاره قرار داد. در واقع این کار با استفاده از تکنولوژی آسیاب دیسکی و لوله مخروطی انجام می ‌شود و حین آسیاب کردن، مواد را تحت فشار بخار آب قرار می ‌دهند. فشار بخار آب چیزی حدود 150 درجه سانتی گراد است، این میزان درجه از حرارت، باعث پخته شدن تمامی الیاف های به دست آمده خواهد شد.

رطوبت گیری الیاف: سومین مرحله خط تولید ام دی اف

تا اینجا، توسط دستگاه آسیاب دیسکی و ایجاد فشار بخار آب، الیاف هایی پخته به دست آمد. در ادامه برای بالا بردن سطح استحکام الیاف ها، باید بخار الیاف ها توسط دستگاهی مخصوص گرفته شود. از این رو تمامی الیاف ‌ها از شیر دستگاه آسیاب جدا شده و به سمت دستگاه دستگاه خشک کن هدایت می ‌شوند. در این دستگاه، با ایجاد فشار اتمسفری، بخار آب الیاف را می‌گیرند و سپس برای ادامه فرایند تولید ام دی اف، به ظرف پایین سیلیکون منتقل می ‌شوند.

تا اینجا برای راه اندازی خط تولید ام دی اف، متوجه شدید که به دستگاه خردکن، دستگاه الک، دستگاهی چند کاره برای تبدیل خرده چوب به الیاف و ایجاد بخار و همچنین دستگاه خشک کن نیاز دارید. هنوز مراحل تولید ام دی اف تمام نشده است، با هم به سراغ اصلی ترین مراحل می ‌رویم.

چسب زنی الیاف: یکی دیگر از مهم ترین مراحل تولید ام دی اف

زمانی که الیاف ‌ها به ظرف پایینی دستگاه خشک کن منتقل می شوند؛ باید چسب ‌های مخصوص، رزین، هاردنر و .. به آن ها آغشته کرد. توجه داشته باشید که چسب ها در همان دستگاه خشک کن وارد می ‌شود؛ چرا که با این کار عملیات چسب زنی و خشک شدن الیاف ها در مدت زمان کمتر و کیفیت بالایی انجام می ‌شود. پس با این حساب برای راه اندازی خط تولید ام دی اف، به متریال ‌هایی از جمله چسب، رزین، پارافین نیاز پیدا می‌ شود.

برای استحکام و بالا بردن سطح مقاومت ام دی اف، حتما باید از رزین و پارافین استفاده شود. همچنین برای بالا بردن سطح کیفیت ام دی اف ها، باید تناسب میزان متریال ها، با الیاف ها رعایت شود، در غیر این صورت، هر چه کاشته اید، پنبه می ‌شود.

پرس تخته ام دی اف: از مهم ترین مراحل خط تولید ام دی اف

یکی از مهم‌ترین دستگاه ها برای راه اندازی خط تولید ام دی اف، دستگاه پرس و به اصطلاح دستگاه فرمینگ است. این دستگاه مواد به دست آمده راه تخته هایی صاف و یکدستی، با ضخامت یک و نیم میلیمتر تا 6 میلیمتر تبدیل می ‌کند. بعد از پرس مواد، دستگاه دیگری به نام استکینگ وارد میدان می ‌شود و تخته ها را در اندازه های مناسبی برش می ‌دهد.

راهنمای راه اندازی خط تولید ام دی اف

سمباده زنی ام دی اف: ششمین مرحله تولید ام دی اف

در این مرحله تمامی ام دی اف ها، توسط دستگاه سمباده زنی، تا مرحله بعد یعنی روکش زنی، در کیفیت بالایی انجام شود.

روکش زنی ام دی اف: آخرین مرحله تولید ام دی اف

آخرین دستگاهی که وارد میدان می ‌شود و بسیار برای راه اندازی خط تولید ام دی اف ضروری است، دستگاه روکش زنی است. این مرحله برای زیبا کردن ظاهر ورق های ام دی اف صورت می ‌گیرد.

خدمات , ماشین آلات و خط تولید توجیهی و انحصاری کیان صنعت :

اجرا و بهینه سازی توسط آژانس خلاقیت ای نگاه
با ما در واتساپ در ارتباط باشید