راهنمای راه اندازی خط تولید چوب پلاست

راهنمای راه اندازی خط تولید چوب پلاست

این پست به عنوان راهنمای راه اندازی خط تولید چوب پلاست، قطعا به شمایی که قصد ساخت و تولید چوب های پلاست را دارید؛ کمک خواهد کرد. چرا که به موضوعات مهمی از جمله بازار چوب پلاست، کاربرد آن، نحوه راه اندازی خط تولید چوب پلاست و دستگاه های مورد نیاز برای ساختن آن‌ها پرداخته شده است. پس پیشنهاد می ‌کنیم این پست آموزشی را بخوانید و از دست ندهید.

 بررسی بازار فروش چوب پلاست

یکی از رایج ترین سوالاتی که مشتریان و افرادی که قصد دارند وارد حوزه تولید چوب پلاست شوند؛ این است که بازار فروش چگونه است؟ آیا می توان به سود مناسبی دست پیدا کرد یا خیر! در جواب بهتر است بگوییم که این نوع محصول، جز جدیدترین مصنوعات چوبی محسوب می ‌شوند و از آنجایی که برای تولید آن از ترکیب تراشه‌ ها و خرده چوب ‌های ارگانیک و جنگلی و همچنین مواد پلاستیکی و پلمیری استفاده می ‌شود؛ از این رو دارای سطح مقاومت بالایی در برابر رطوبت و حرارت شده ‌اند که به تبع در صنایع مختلفی ورود پیدا کرده است. در ادامه با مزیت و کاربرد آن بیشتر آشنا می ‌شویم.

کفپوش چوب پلاست

کاربرد چوب های پلاست

مقاومت چوب ‌های پلاست در برابر شرایط آب هوای محیط خارجی مانند بارش باران و برف، تابش مستقیم آفتاب و شوک ‌های حرارتی آنچنان بالاست که از آن برای ساخت نمای خارجی ساختمان ‌ها استفاده می‌ کنند. علاوه بر این‌ ها در برابر خراش و سایش از مقاومت بالایی برخوردار شده اند؛ به همین دلیل در ساخت بسیاری از وسایل دکوری، ساخت تجهیزات ساختمانی و … بسیار مورد استفاده قرار می ‌گیرد. بنابراین می‌ توان گفت که چوب ‌های پلاست همیشه نیاز بازار بوده و کارفرما در صورت راه اندازی خط تولید چوب پلاست، قطع به یقین به سود قابل توجهی خواهد رسید.

نمای چوب پلاست

 

 

راه اندازی خط تولید چوب پلاست

جهت آشنایی با روند راه اندازی خط تولید چوب پلاست، بهتر است با فرایند تولید چوب پلاست آشنا شوید. به همین دلیل در ادامه مراحل ساخت این محصول پرکاربرد و پرطرفدار آشنا می ‌شویم.

مرحله اول تولید چوب پلاست

همانطور که از نام این محصول پیداست، مواد اولیه اصلی چوب ‌های پلاست، چوب و پلاستیک است. پس در اولین مرحله از راه اندازی خط تولید چوب پلاست باید مواد اولیه را تهیه کنید. دانه ‌های پلاستیکی ۲۰ الی ۶۰ میلیمتری در بازار به وفور یافت می‌ شود که متخصص همین کار است. پس نسبت به خرید آن ‌ها اقدام کنید.

مرحله دوم تولید چوب پلاست

در مرحله دوم راه اندازی خط تولید چوب پلاست، جهت یکسان سازی اندازه خرده چوب ‌ها و دانه های پلاستیکی آن‌ ها را وارد دستگاه میکسر که انتهای به اکسترودر متصل شده؛ هدایت می ‌شود. زمان و دور دستگاه را باید به ترتیب بر روی ۵ دقیقه و ۱۵۰۰ دور بر دقیقه تنظیم کرد. البته از آنجایی که عنصر اصلی این محصول الیاف و خرده چوب است از این رو ممکن است به دلیل وجود رطوبت در آنها، ترکیب و ذوب مواد به خوبی انجام نشود؛ به همین دلیل توصیه می‌ کنیم که قبل از وارد کردن مواد به دستگاه میسر، چوب را به کمک دستگاه رطوبت گیر و یا کوره، خشک کنید.

مرحله سوم تولید چوب پلاست

در مرحله سوم برای ذوب شدن ترکیب به دست آمده؛ آن را به داخل اکسترودر منتقل می ‌کنند. پس از اینکه مواد، تحت حرارت بالایی قرار گرفتند و کاملا ذوب شدند، به آرامی از سردوش دستگاه خارج می‌ شوند.

قابل ذکر است که مواد بسیار نرم و انعطاف پذیری بیرون آمده از سردوشی، به شکل ورق و یا پروفیل هستند. از آنجایی که هنوز ورق ‌ها خشک نشده اند؛ از این رو کوچکترین خطا ممکن است به آن‌ ها آسیب وارد کند.

مرحله نهایی تولید چوب پلاست

در مرحله ی بعد ورق‌ ها یکی یکی به سینی حمل و نقل منتقل شده و به سمت دستگاه کمپرسور هوا جهت سرد کردن آن ‌ها، هدایت می ‌شوند. در نهایت در اندازه و سایز‌های مختلفی برش می‌ خورند.

تا اینجا شما با مراحل تولید چوب پلاست به روش اکستروژن آشنا شدید و متوجه شدید که برای راه اندازی خط تولید این محصول پرکاربرد به چه ماشین آلاتی نیاز است. اکنون اگر قصد دارید برای راه اندازی خط تولید چوب پلاست، دستگاه هایی باکیفیت، همراه با گارانتی و خدمات پس از فروش خریداری کنید؛ شرکت کیان صنعت، در این راستا کمک شایانی به شما خواهد کرد.

کاربرد چوب پلاست

برای راه اندازی خط تولید چوب پلاست باید از چه چوب ‌هایی استفاده کرد؟

چوب مناسب جهت ساخت چوب پلاست بیشتر از نوع چوب درخت کاج، افرا و بلوط است. اما جهت ساخت پروفیل چوب پلاست، می توان از چوب درختان گیلاس و سرو قرمز استفاده کرد. چوب این درختان در مقایسه با چوب سایر درختان، از مقاومت بالاتری در جذب آب و پوسیدگی برخوردار شده است.

علاوه بر این‌ها جهت تولید کامپوزیت چوب پلاستیک، می‌توان از انواع فیبرهای طبیعی مانند کتان، کناف، فیبرهای موجود در برگ، پوسته‌ی میوه‌هایی از جمله پوسته نارگیل و یا کاه، استفاده کرد.

چوب پلاست، را می‌توان به کدام صنایع عرضه کرد؟

همانطور که گفته شد، چوب‌های پلاست از مقاومت بسیاری بالایی در برابر شرایط جوی و همچنین حرارت بالا و قارچ و حشرات برخوردار شده است. به همین دلیل صنایع مختلفی خواستار آن هستند. به طور کلی می‌توان بعد از تولید چوب پلاست از آن برای مصارف زیراستفاده کرد:

  • ساخت پوشش نمای چوب در ساختمان ‌ها
  • ساخت کلبه، آلاچیق، تراس، اسکله و …
  • ساخت انواع تجهیزات روف گاردن
  • ساخت آبنمای و آتشدان چوبی
  • ساخت مبلمان شهری
  • ساخت پله، میز، نیمکت،سطل های زباله و نرده‌ ها
  • ساخت درب‌ های ورودی ساختمان
  • ساخت کابینت، میز و کمد
  • ساخت تجهیزات باغ و مسیرهای پیاده روی
  • و هر چیزی که به طور مستقیم با رطوبت و حرارت در ارتباط است.

تایل چوب پلاست

 

خرید دستگاه‌های مورد نیاز برای راه اندازی خط تولید چوب پلاست

شرکت کیان صنعت، با داشتن چندین سال سابقه در حوزه ساخت ماشین آلات صنعتی، این افتخار را دارد که بتواند با عرضه بهترین دستگاه‌های صنایع چوب به شما در راه اندازی خط تولید چوب پلاست کمک کند. اکنون برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و نحوه خرید دستگاه‌های صنایع چوب میتوانید همین حالا با ما تماس بگیرید.

خدمات , ماشین آلات و خط تولید توجیهی و انحصاری کیان صنعت :

اجرا و بهینه سازی توسط آژانس خلاقیت ای نگاه
با ما در واتساپ در ارتباط باشید